Zwaar stoned zijnde Zwitser bij gastgezin in Koh Chang gearresteerd nadat hij doordraaide

KOH CHANG:- De hoofdcommissaris van het politiebureau Koh Chang, kolonel Apisak Kamnert, stuurde zijn mannen er op uit nadat hij door een eigenaar van een gastgezin op het vakantie-eiland was gewaarschuwd dat een buitenlander aan het doordraaien was en zijn kamer aan het vernielen was.

Te midden van veel lawaai en beschadigde spullen in de kamer werd een 58-jarige Zwitserse man aangehouden. Een hoeveelheid marihuana van 29,79 gram werd in een doosje flosdraad aangetroffen. Hij gaf naderhand toe de drugs voor 500 baht te hebben gekocht.

Een eerste urinetest op het station kwam paars terug, wat wijst op drugsgebruik, meldde Daily News gisteren. Verdere testen in het ziekenhuis van Koh Chang bevestigden de aanwezigheid van marihuana en methamfetamine in het systeem van de man.

Hij werd vastgehouden op het politiebureau en beschuldigd van het bezit van een klasse 5 (ganja) verboden verdovende middelen.

De Thaise toeristenautoriteiten hebben de afgelopen dagen gezegd dat ze na de pandemie proberen kwaliteitstoeristen naar het koninkrijk te lokken, iets wat tot nu toe niet gelukt is, zo blijkt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand  
Bron: Daily News 

3 gedachten aan “Zwaar stoned zijnde Zwitser bij gastgezin in Koh Chang gearresteerd nadat hij doordraaide”

  1. Jaren geleden Koh Chang bezocht bleek een waar paradijs daar voor liefhebbers van de ‘lekkere’ vegetatie, waar overal in Thailand alles stiekem gebeurde werd daar op strand openlijk de een na de andere de lucht in gestoken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!