Zwaar dronken tegen passagiers schreeuwende buschauffeur in Centraal-Thailand de laan uitgestuurd 

PATHUM THANI:- Een dronken buschauffeur ging online viraal nadat hij tegen passagiers had geschreeuwd en de busdeur voor hen had dichtgedaan.  De buschauffeur reed uiterst gevaarlijk en zei tegen passagiers dat ze een klacht moesten indienen als ze hem vroegen langzamer te rijden.  

Hij is nu ontslagen nadat hij had toegegeven dat hij dronken was in de video.  De video werd voor het eerst online gedeeld in TikTok en laat een buschauffeur zien die gevaarlijk rijdt.  Het voertuig slingerde en reed over middenbermen en trottoirs.  

Hij sloot de deur voor een passagier en op de vraag waarom de chauffeur zei: “Wat voor probleem heb je, die gewoon een klacht in”.  De passagier kon het niet aan en besloot de bus te verlaten voordat ze de geplande bushalte bereikten.

De redactie van  Khaosod News ging naar de provincie Pathumthani en sprak met de 24-jarige khun Fern, de passagier die de video opnam.  Fern verklaarde dat het incident plaatsvond op de 23e om 20.00 uur.  

Veel passagiers wachtten op een openbare bus en wachtten meer dan 40 minuten.  Terwijl ze instapten, begon de bus al te rijden, waardoor ze snel van de treeplank sprongen.

De bus was vol en ze merkten allemaal dat de chauffeur zich vreemd gedroeg.  Hij deed de deur van de bus niet dicht en reed te langzaam of te snel.  Hij schrok op toen er een hard geluid te horen was, een andere passagier verklaarde dat hij tegen een motor aanreed.

Ze liep naar voren en vroeg wat er aan de hand was.  De chauffeur schreeuwde terug naar haar en zei dat ze een klacht moest indienen.  Fern besloot uit de bus te stappen voordat deze bij een volgende bushalte was.  

De passagier ging de volgende dag naar het busstation, deed haar beklag en liet de video zien.  Toen de avond viel, kreeg ze het nieuws dat de chauffeur was ontslagen.  Hij gaf toe dat de vreemde acties waren omdat hij dronken was.  

Het redactieteam van Khaosod naar het transitcentrum en andere medewerkers onthulden dat de chauffeur zijn spullen had ingepakt en de volgende dag was vertrokken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!