Zonder negatief Covid19 testbewijs komt U niet in het vliegtuig naar Phuket

~GOEDE PAPIEREN HEBBEN~
(Relevante informatie op schrift hebben)

PHUKET:- Vanaf moeten toeristen die naar Phuket willen vliegen een negatief Covid19 testbewijs of bewijs van twee prikken van het vaccin voorleggen, zo kondigde de burgerluchtvaartautoriteit van Thailand dinsdag aan.

“Passagiers die hier niet aan voldoen, mogen niet aan boord van het vliegtuig”, zo sprak de woordvoerder van het CAAT.

Hij voegde eraan toe dat de test binnen 72 uur na vertrek moet worden uitgevoerd via RT-PCR of de antigeen-sneltestmethode.

Passagiers die naar naar Phuket willen reizen moeten zich ook registreren op de website www.gophuket.com voordat ze aankomen en inchecken via de contactopsporingsapplicatie Mor Chana (Doctors Win) tijdens hun verblijf in de provincie.

Toegang over land zal ook worden verboden voor degenen die geen negatief Covid-19-testresultaat of bewijs van inenting hebben, behalve voor degenen die de nodige goederen en medische benodigdheden afleveren, hulpvoertuigen besturen of in het bezit zijn van documenten die door relevante instanties zijn afgegeven.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Zonder negatief Covid19 testbewijs komt U niet in het vliegtuig naar Phuket”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!