VIDEO | Britse man gearresteerd in Chiang Mai nadat hij naar verluidt een monnik had bedreigd met een machete

~ZIJN LAATSTE HEMD AANHEBBEN~
(Iemand heeft iets fout gedaan en er zal wat voor hem zwaaien)

CHIANG MAI:- De politie in Chiang Mai heeft een Britse man gearresteerd nadat hij een monnik met een machete zou hebben bedreigd.

De politie verklaarde dat de man afgelopen zondag gewapend met machete naar Wat Eranthawan in het zuiden van Chiang Mai kwak en de monnik met het slagwapen confronteerde, de geschrokken monnik slaagde erin te ontsnappen en de politie te bellen.

Camerabeelden leken de man te laten zien die in de tempel met de machete zwaaide.

Eergisteren arresteerden de agenten van het politiebureau van Hang Dong de 50-jarige Britse man in een huis in het district Nam Phrae na een patstelling van vier uur.

De politie zei dat ze een kleine hoeveelheid cannabis in de Toyota-auto van de man hadden gevonden. Ook zijn visum bleek een overstay te hebben.

De man is beschuldigd van drugsbezit, betreden van privé terrein, criminele overlast en het overschrijden van zijn visum.

Zijn motivatie om de monnik te confronteren met dit geweld is tot dusver niet bekend.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Channel 7 screenshot
Content: Olleke Bolleke in Chiang Mai
Bron: Channel 7 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!