Twee Thaise arbeiders gedood bij een raketaanval op Israël

~OORLOG IS MENSENWERK….VREDE ÓÓK~

BANGKOK:- Twee Thaise arbeiders zijn om het leven gekomen bij raketbombardementen vanuit Gaza in het zuiden van Israël, zo maakte de Israëlische politie bekend. Sinds het ontstaan in de Joodse staat bedraagt het dodental 12.

“Bij de laatste aanval van raketten die plaatsvond in de regio Eshkol, kwamen twee mensen om het leven”, zei politiewoordvoerder Micky Rosenfeld, die de doden identificeerde als arbeiders uit Thailand.

Een week geleden raakte er een Thaise staatsburger gewond door een andere raket uit Gaza en kwam een ​​landarbeider uit Thailand om het leven in de oorlog tussen Israël en Gaza in 2004.

Mrs. Magen David Adom, can het Israëlische Rode Kruis-equivalent, kondigde aan dat zeven andere buitenlandse arbeiders bij de laatste aanval gewond raakten door granaatscherven, een van hen ernstig.

Ze werden allemaal naar het Soroka-ziekenhuis in de zuidelijke stad Beersheba gebracht.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!