Zo ziet het liefdesleven van onze Martijn uit B&B Vol Liefde er op dit moment uit

HUA HIN:- Martijn nam deel aan het razend populaire programma B&B Vol Liefde om de ware liefde te vinden. Helaas is dat hem niet gelukt… In een interview met het Algemeen Dagblad doet Martijn een boekje open over zijn huidige liefdesleven.

Met drie van de vijf vrouwen die langs kwamen in Thailand had Martijn het hartstikke gezellig, maar de klik ontbrak voor hem. Hij hoopt dat er een vrouw in zijn leven komt, waarbij hij die kriebels wél krijgt.

Na afloop van het programma heeft de B&B-eigenaar een overdosis aan berichtjes en mailtjes ontvangen, maar vooralsnog niks meegedaan. “Nee. Ik ben nog lekker alleen. Ik heb na het programma wel veel mailtjes en berichtjes gehad van vrouwen die geïnteresseerd zijn, en soms komen die nog binnen. Ik heb alles netjes gelezen, maar ik heb er geen contacten uitgehaald. Wie weet zit er ooit iets tussen.”

Martijn vertelt verder dat hij het jammer vindt, dat hij de liefde niet heeft gevonden. “Het is niks geworden, maar dat betekent niet dat je geen vrienden kunt zijn. Ik heb bijvoorbeeld wel eens contact met Bianca.”

Martijn is daarentegen geen vrienden meer met Tamara. De aflevering waarin Tamara het mooie Thailand verliet heeft heel wat los gemaakt bij de kijker thuis. Ruim een miljoen mensen zagen onder meer de bizarre escalatie tussen Martijn en zijn date Tamara.

Menig kijker snapte niets van het gedrag van de B&B-eigenaar uit Thailand. Ook het verblijf van Tamara bleek geen succes. “Ik zag erg naar Tamara uit. En ik zie er nu erg naar uit dat ze weg gaat”, zegt hij als hij zijn frustratie over haar uit.

Zij deelde vlak voor haar vertrek ook nog een flinke snaar naar hem uit: “Ik denk dat ik beter als klant naar Thailand had kunnen komen. Dan denk ik dat hij misschien wel geluisterd had. Want schijnbaar luistert hij beter naar klanten dan naar mensen die hij zelf uitnodigt”, aldus Tamara.

Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Algemeen Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!