Zinloos geweld in Pattaya, 37-jarige man gewond geraakt  nadat hij door een groep mannen zou zijn aangevallen

PATTAYA:- Een 37-jarige Thaise man heeft meerdere verwondingen opgelopen nadat hij na een verbaal geschil door drie mannen zou zijn aangevallen.

De politie van Pattaya werd op de hoogte gebracht van het incident, dat zich in Soi Bongkot 20 in de wijkgemeente Nongprue voltrokken zou hebben.

Eenmaal aangekomen troffen ze de 37-jarige Khun Paraya Duangpakdee, hevig bloedend op de weg aan, Khun Paraya was bij bewustzijn en vertelde tegen de politie en eerstehulpverleners wat hem overkomen was.

Khun Paraya verklaarde het volgende: “Ik werd aangevallen door drie mannen, die ik eerder ken, maar ik zou ze alleen als kennissen beschouwen. Ze dwongen mij op één motor vanuit Soi Chaiyaphum mee te rijden, we stopte in Soi Bongkot om te praten over problemen die we hadden en ze beschuldigden me ervan een “verklikker” te zijn en voor de politie te spioneren over hun vermeende illegale drugsactiviteiten. 

Dit was niet het geval. Ze geloofden me niet en vielen me fysiek aan totdat ik weerloos op de grond lag. Ze stalen mijn rugzak met persoonlijke bezittingen en reden weg, mij op de weg achterlatend totdat een nabijgelegen bewoner me zag en hulp inriep.”

De politie van Pattaya vertelde dat er camerabeelden in de buurt zijn, welke zullen worden bekeken om te bepalen wat er precies is gebeurd bij het incident. Officieren zeiden niet of ze van mening waren dat de versie van het verhaal van Paraya feitelijk was of niet. Paraya werd voor verdere hulp naar een plaatselijke dokterspost gebracht nadat hij een verklaring had afgelegd aan de politie.

De politie is op zoek naar het gewelddadige trio!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!