Fietsende expat in Pattaya om het leven gekomen nadat hij werd aangereden door een pick-up truck 

PATTAYA:- Een buitenlandse fietser, vermoedelijk een Nederlandse expat, de heer Wim S . is ter plaatse dood verklaard nadat hij gistermorgen in het subdistrict Huay Yai werd aangereden door een chauffeur van een pick-up.

De politie en hulpdiensten werd op ​​de hoogte gebracht van het ongeval dat zich op de snelweg van Sattahip naar Korat voltrokken had.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de buitenlandse man bewusteloos op de weg aan. Hij werd later, ondanks de inspanningen van ambulancebroeders, ter plaatse dood verklaard. Zijn zwaar beschadigde fiets lag in de buurt en werd later door de politie van Banglamung als bewijsmateriaal meegenomen.

De buitenlandse man, die eind 60 of begin 70 leek te zijn, werd niet volledig geïdentificeerd door de politie en gaf slechts gedeeltelijke informatie vrij.

De hulpverleners vertelde dat toen ze ter plaatse kwamen dat er geen pick-up truck was gevonden. Ze verklaarden dat de pick-up truck was weggereden van de plaats van het ongeval, maar dat de bestuurder niet was gevlucht.

De bestuurder werd later geïdentificeerd als Khun Samreang Unan, hij vertelde tegen de politie: “Ik reed op de rechterrijstrook. Er stond een vrachtwagen op de linkerrijstrook. De fietser veranderde plotseling van richting waardoor ik een aanrijding niet vermijden.”

De politie van Banglamung zet haar onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen en om de exacte volgorde van de gebeurtenissen te bepalen. Het gebied waar het ongeval plaatsvond is erg landelijk zodat er wordt er aangenomen dat er géén camera’s in de buurt aanwezig zijn. 

Bij het vertalen van dit stukje, was nog niet bepaald met welke juridische aanklachten Khun Samreang zou worden geconfronteerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Amphon Sangkaeo
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: 77kaoded

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!