Buitenlander zet in het centrum van Pattaya de boel op zijn kop en wordt gearresteerd 

PATTAYA:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand weet (nog) niet het naadje van de kous, maar gistermiddag werd een nog onbekende buitenlander gearresteerd na het veroorzaken van wat de politie van Pattaya een “grote openbare ordeverstoring ” noemde. Het hele tafereel ontstond nabij Patrick’s Steakhouse aan de Second Road, tegenover Mike Shopping Mall.

De buitenlander, wiens naam en nationaliteit niet oor de politie van Pattaya zijn vrijgegeven is door de politie omschreven als “extreem en totaal losgeslagen”. De man zou andere voorbijgangers hebben bedreigd en geschreeuwd en zich vervolgens hebben verschanst in een toilet bij een nabijgelegen massagesalon winkel toen de politie arriveerde. Hij was geen klant van de massagewinkel en vluchtte de massagesalon in, in een poging aan de politie te ontkomen.

Een getuige van het incident, die niet genoemd wilde worden, beweerde dat de buitenlandse man dronken of onder invloed van drugs leek te zijn en “gewelddadig” gedroeg, lokale bewoners en toeristen de stuipen op het lijf joeg en een grote openbare orde veroorzaakte. 

Een andere getuige beweerde dat de buitenlandse man regelmatig te zien was op Pattaya Beach en mogelijk berooid man was.

De verdachte werd door meerdere politieagenten, gemeentepolitie en zelfs strandwachten met geweld uit de badkamer getrokken en naar een plaatselijk politiebureau gebracht. 

Er is een onderzoek gaande.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Law Enforcement. 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!