Zinderend heet zand, stijlvolle sprintjes en een zonovergoten strand van Pattaya

PATTAYA:- Deze kustplaats bruiste gisteren eens voor de verandering overdag en was gastheer van de 7e editie van de Pattaya International Bikini Beach Race. Deze onderscheidende mix van atletisch vermogen en allure heeft zijn plaats op de Thaise sportkalender gebeiteld en fascineert zowel liefhebbers als gewone toeschouwers.

Burgemeester Poramet Ngamphichet leidde het evenement, en vergezeld door enkele vooraanstaande gasten, waar ik u verder niet over ga vermoeien.

De race van 5 kilometer had een prijzenpot van meer dan 300.000 baht, wat de opwinding van de concurrentie nog groter maakte. Met zes categorieën streefde het evenement naar inclusiviteit, waardoor zowel deelnemers als toeschouwers een lonende ervaring werden gegarandeerd. 

De hoogste eer ging naar de snelste mannelijke en vrouwelijke finishers, terwijl de prijzen voor ‘Beste Lichaamsbouw’ en ‘Meest Aantrekkelijke’ werden uitgereikt aan degenen die zowel atletisch als charisma belichamen. De categorie ‘Bikiniteam’ stimuleerde teamwerk, en de prijs ‘Fancy Costume’ voegde een creatief tintje toe.

Burgemeester Poramet Ngamphichet uitte zijn optimisme over de positieve impact op het toeristische imago van Pattaya en zei: “Naast de glamour dient de Pattaya International Bikini Beach Race een essentieel doel bij het bevorderen van sporttoerisme en het positioneren van Pattaya als een vooraanstaande bestemming voor atletiekevenementen”

De race van dit jaar, met meer dan 4.000 deelnemers uit 30 landen, getuigde van de groeiende populariteit ervan, en benadrukte de wereldwijde aantrekkingskracht van Pattaya als sport- en vrijetijdsbestemming.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!