Thaise man bekent de moord op zijn 6-jarige zoon in Hua Hin

HUA HIN:- Een man heeft bekent dat hij zijn 6-jarige zoon heeft vermoord om wraak te nemen op zijn vreemdgaande vrouw. De provinciale politie van Hua Hin heeft de 23-jarige khun  Nutthapol, ook bekend als Jo, in hechtenis genomen nadat het levenloze lichaam van zijn zoon zaterdagavond (28 oktober) in een suikerrietplantage in Hin Lek Fai werd ontdekt. Het jongetje werd ongeveer 2 kilometer van haar huis gevonden.

Nutthapol gaf zijn zoon op 27 oktober bij het politiebureau van Hua Hin als vermist op en nam samen met vrienden actief deel aan de zoektocht.

De onvolkomenheden in zijn verklaringen wekten echter argwaan en leidden tot verdere ondervragingen door de polite. De politie zei dat de khun Nutthapol uiteindelijk de moord bekende, waaruit bleek dat de daad werd ingegeven door boosaardigheid en een wanhopige hoop zijn vrouw te manipuleren om terug te keren naar haar familie na hun scheiding meer dan een maand geleden.

De politie voerde een grondig onderzoek uit en bracht een reeks gebeurtenissen aan het licht die tot deze tragische ontdekking leidden. Volgens generaal-majoor Hongprom Wisitchanachai van de politie van Hua Hin had khun Nutthapol zijn zoon op de avond van 27 oktober meegenomen uit eten voordat hij hem als vermist opgaf.

Hij beweerde dat het kind de hele tijd bij hem was en met een mobiele telefoon aan de voorkant van zijn auto speelde. De waarheid kwam echter aan het licht toen khun Nutthapol de politie naar de suikerrietplantage leidde en beschreef hoe hij zijn zoon had verstikt en zijn lichaam tussen de velden had achtergelaten.

Toen de politie gisteren de media op de hoogte bracht van de status van het onderzoek, benadrukten zij de ernst van de zaak waarbij zo’n jong slachtoffer betrokken was. 

De politie nam de Nutthapol mee naar de plaats delict voor een reconstructie, dit als onderdeel van zijn bekentenis. 

Het lichaam van de jongen werd voor autopsie naar het Hua Hin-ziekenhuis gebracht. De eerste resultaten wezen op verstikking als doodsoorzaak.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!