Suïcidale Chinese man door het reddingsteam van Pattaya gered nadat hij zichzelf bijna had verdronken

PATTAYA:- Een Chinese man, die in Naklua zonder kleren de zee in liep, werd gisteren op  500 meter uit de kust door een reddingsteam gered. Volgens zijn familieleden raakte de man woedend op zijn vriendin en probeerde hij zichzelf van het leven te beroven.

Volgens een woordvoerder van het reddingsteam werden ze door de familieleden van het slachtoffer op de hoogte gebracht nadat het slachtoffer de zee bij  Krating Lai Beach was ingelopen.

Het reddingsteam arriveerde snel op het strand om de onbekende familieleden van het slachtoffer en zijn vriendin te vinden. Nadat ze te horen kregen dat het slachtoffer al meer dan een uur vermist was, ging de reddingsbrigade onmiddellijk met twee reddingsboten de zee op om naar het Chinese slachtoffer te zoeken.

De zoektocht duurde een uur, maar er was nog steeds geen spoor van de man. Pas het tweede uur kon het team eindelijk het Chinese slachtoffer lokaliseren, midden op zee, ongeveer 500 meter van de kust.

Het slachtoffer werd veilig aan boord van de boot gehesen en teruggebracht naar de kust. Zijn familieleden en vriendin troostten hem in tranen, gaven hem een ​​handdoek en omhelsden hem.

Waarom het slachtoffer überhaupt boos was geworden op zijn partner, is niet bekend gemaakt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!