‘Zijn wij er klaar voor’ Premier van Thailand doet zijn mondkapje af  om nieuw toeristisch tijdperk te lanceren

PHUKET:- Premier Prayut Chan-o-cha lanceerde deze week in Phuket de campagne voor het post-Covid-toerisme door zijn mondkapje af te zetten en te verklaren: “Zijn wij er klaar voor?”  

Premier Prayut opende het Thailand Tourism Congress 2022 in het Beyond Resort Kata Hotel in Phuket, waar hij met zijn dramatische gebaar een luid applaus van de deelnemers veroorzaakte.

De stap kwam toen Prayut optrad om een ​​toespraak te houden om het laatste rapport van de Phuket Tourist Association (PTA) over de situatie in de provincie te prijzen.

De premier onthulde vervolgens een nationaal plan voor duurzame ontwikkeling van toerisme onder de “SMILE”-strategie.  SMILE staat voor Duurzaamheid, Mankracht, Inclusieve economie, Lokalisatie en Ecosystemen.

Prayut prees ook de inspanningen van de toeristische sector om de Covid-19-crisis en de neergang veroorzaakt door reisbeperkingen te bestrijden en zei dat hij ernaar verlangde om weer de zee in te gaan.

Het Thailand Tourism Congress werd voor het eerst gehouden en zou vandaag aflopen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Charoon Thongnual
Content: Olleke Bolleke in Zuid- Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!