Zevenentwintig mensen gearresteerd bij illegale karaoke in Pattaya wegens overtreding van de Covid19 maatregelen

PATTAYA:- De stadspolitie van Pattaya deed gistermorgen een inval in een karaokesalon in Zuid-Pattaya, waarbij 27 mensen werden gearresteerd die naar verluidt het huidige ziektebestrijdingsbevel om de verspreiding van Covid -19 onder controle te houden, schonden.

De inval om 01:00 uur  in een karaokesalon in Soi South Pattaya 4 werd geleid door luitenant-kolonel Chainarong Chiain van de stadspolitie van Pattaya.

Zevenentwintig mensen werden gearresteerd, waaronder de karaoke begeleider. Volgens de politie dronk de groep alcohol, nam geen sociale afstand of droegen geen mondkapjes, er werden geen illegale drugs aangetroffen.

De inval volgde op de politie die klachten ontving van omwonenden in het gebied dat mensen zich verzamelden en alcohol dronken tijdens een verplichte Covid-19-avondklok vanaf 22:00 uur.  tot 04:00 uur  Bovendien zijn uitgaansgelegenheden in Thailand de afgelopen zes maanden wettelijk gesloten vanwege Covid-19-regels.

Alle 27 mensen werden naar het politiebureau van Pattaya City gebracht om te worden beschuldigd van het overtreden van het provinciaal bevel ter bestrijding van ziekten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!