Zes soldaten bij een verkeersongeval in Oost-Thailand gewond geraakt

CHACHOENGSAO:- Zes soldaten raakten gisteren gewond toen hun gepantserde voertuig over een greppel op het wegdek van tegemoetkomende verkeer terechtkwam. Het voertuig maakte deel uit van een konvooi van meer dan 10 pantserwagens (APC’s) die van een militair kamp in de provincie Chonburi op weg waren naar de grens met Cambodja, aldus een militaire bron.

Alle voertuigen in het konvooi droegen spandoeken met de tekst “For Training”.

Het ongeval nadat de bestuurder van een APC de macht over het stuur verloor.  Hij zwenkte over de greppel die de snelweg scheidde en kwam aan de andere kant tot stilstand, waardoor tegenliggers gedeeltelijk werden geblokkeerd.

Zes soldaten raakten gewond.  Drie werden naar het ziekenhuis gebracht, de anderen liepen slechts lichte verwondingen op.

De militaire bron zei dat 20 voertuigen van een militair kamp in Chonburi naar gebieden nabij de grens met Cambodja in de provincies Prachin Buri en Sa Kaeo reden.

Het konvooi had geen connecties met de politiek, zo verklaarde de bron, wat suggereert dat de voorbereidingen voor een militaire staatsgreep niet aan de orde zijn.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!