49-jarige Thaise man botst rijdt met zijn motor een verkoopstalletje in Pattaya binnen en loopt ernstig letsel op

PATTAYA:- Een 49-jarige Thaise man ramde plotseling een plaatselijk religieus kraampje langs de kant van de weg en liep daarbij ernstige verwondingen op.

Het incident vond gistermorgen plaats, reddingswerkers van Sawang Boriboon haastten zich naar een plaatselijk kraampje dat boeddhistische offergaven in Soi Pornprapanimit verkocht, nadat ze op de hoogte waren gebracht van een ernstig gewonde man.

Het slachtoffer, khun Phothong Chaitamat, een 49-jarige inwoner van de provincie Sakon Nakhon, werd bewusteloos langs de weg gevonden. De man bloedde hevig, de reddingswerkers verleenden hem eerste hulp voordat ze hem met spoed naar het ziekenhuis van Banglamung brachten.

De kraameigenaar, de 26-jarige heer Worachart Pilarat, vertelde dat hij in de buurt lag te slapen en een luid gekraak bij zijn kraam hoorde. Toen hij bij zijn stand kwam, zag hij tot zijn schrik dat er een motorfiets tegenaan was gebotst. Het slachtoffer werd naast zijn voertuig gevonden.

Khun Phothong staat onder strikte medische zorg in het Banglamung-ziekenhuis. De politie probeert de exacte toedracht van de aanrijding te achterhalen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!