Zes gewapende mannen hebben in het zuiden van Thailand een politieauto beschoten, waarbij twee agenten gewond raakten.

NARATHIWAT:- Zes tot de tanden toe gewapenden mannen, hebben naar verluidt schoten gelost op een politie-pick-up in de provincie Narathiwat in het diepe zuiden, waarbij twee agenten gewond raakten waarna ze benzine over het voertuig goten en het in brand staken.  

Deze regio staat erom bekend dat de Maleisische grens er gevoelig is voor geweld in verband met de religieuze separatistische opstand.

De agenten reden rond 13.40 uur van het politiebureau van het district Si Sakhon naar het Narathiwat Court toen de schutters, die in twee groepen van drie waren gescheiden, het vuur op hen openden.  

Volgens een rapport van de Bangkok Post wisten de agenten uit het voertuig te ontsnappen en de plaats delict te ontvluchten.  De 34-jarige Singha Wasanhirankit werd in het been geschoten en de 30-jarige Assari Madlee in de arm.  Ze werden later behandeld in het ziekenhuis van Si Sakhon.

De autoriteiten zijn nog bezig met het onderzoek en er zijn nog geen arrestaties verricht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Abdullah Benjakat
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!