Wrede broers gearresteerd na gewelddadige moordoverval aan oostkust waarbij een man wegens verzet werd neergeschoten

CHONBURI:- De politie van Regio 2 kondigde de arrestatie aan van twee gewelddadige broers die een man vermoordden die zich verzette en een ander in de kofferbak van zijn gestolen Camry stopte en op hem schoten toen hij probeerde de vluchten. 

De 30-jarige Norathip Khumphai alias “Golf” uit Chiang Rai en zijn 23-jarige broer Chayanat alais “Nat”, woonachtig in Ratchaburi, werden gearresteerd, zo wist Thai Rath te melden. Als bewijsmateriaal werden een Nissan March en een Toyota Camry en vele andere items in beslag genomen

 Ze zijn beschuldigd van een verscheidenheid aan strafbare feiten, waaronder gewapende overvallen ’s nachts en wapendelicten die resulteerden in de dood van een man.

Het eerste delict op 10 augustus was in Bang Lamung in de omgeving van Pattaya. De broers reden in een Nissan March en stalen een Toyota Camry van een 35-jarige man genaamd Saharat,om 3 uur ’s nachts. Hij kreeg het bevel om in de kofferbak van de auto te stappen en werd vervolgens naar Chachoengsao gereden waar hij werd vrijgelaten en hem werd snel weg te rennen, de in doodsangst verkerende man bedacht zich géén moment en rende weg, maar werd meteen neergeschoten. De broers namen de auto, een telefoon en 1.000 baht contant mee.

Twee dagen later, vorige week vrijdag, waren de broers weer bezig toen ze de gestolen Camry gebruikten en een 27-jarige man benaderden, Piyawat genaamd, die met zijn vriendin naar huis reed naar zijn appartement. Hij had geparkeerd in de Soi Laem Chabang-toren.  Hij weigerde zijn auto af te staan ​​en werd in het hoofd geschoten. De dieven stalen een telefoon in een tas en gingen ervandoor. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn ernstige verwondingen.

De politie heeft beide meegenomen voor de reconstructie van hun misdaden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiRath 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ThaiRath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!