Woedende voormalig politicus Khun Chuwit: De regering doet niets aan de sekshandel

~WIE GEEFT WIJ HIJ HEEFT, IS WAARD DAT HIJ LEEFT~
(Als je zoveel geeft zoveel je kunt, dan kan niemand je iets verwijten)

BANGKOK:- De voormalige politicus en voormalig eigenaar van verschillende massagesalons in Bangkok, Chuwit Kamonwisit, heeft opnieuw scherpe kritiek geuit op de regering omdat ze niets doet tegen de groeiende seksindustrie in Bangkok en verdere land.  

De uitgesproken expert in de seksindustrie plaatste op zijn Facebook-pagina dat er landelijk prostitutie bestond met een miljoen meisjes en vrouwen.  Volgens Chuwit verkoopt de seksindustrie honderden miljarden baht per jaar, meer dan de illegale drugshandel.  

Duizenden en duizenden prostitués werken pubs, bars, karaokebars, go-go bars, lounges, massagesalons, traditionele massagesalons, spa’s, hotels, resorts, cafés, restaurants, kapsalons en als begeleiders.  

Jonge vrouwen maar ook mannen financieren hun studie of hun uitbundige levensstijl door seks te verkopen.

Aantrekkelijke personen kunnen in hun “gouden jaren” kunnen makkelijk 100.000 baht per maand verdienen in de topclubs van Bangkok.  Khun Chuwit beweert dat er in Thailand 100.000 minderjarige prostituees zijn onder de 18 jaar, waaronder vrouwen uit Myanmar, Laos, Cambodja en Karen en Chinese vrouwen.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: naewna 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: naewna.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!