De recente uitbraak van Covid-19 door uitgaansgelegenheden in Bangkok moet binnen een maand worden opgelost, beweert de minister van Volksgezondheid

~ALLES OP HAREN EN SNAREN ZETTEN~
(Alle middelen aanwenden / alles in het werk stellen)

BANGKOK:- De Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul vertelde gisteren, 16 april, dat het ministerie een raamwerk had opgesteld om de huidige Covid19 golf mogelijk binnen een maand vanuit uitgaansgelegenheden te controleren, terwijl alle gezondheidswerkers volgende week een Covid19 vaccinatie zullen krijgen.

Hij verklaarde dat wanneer de regering de sluiting van alle uitgaansgelegenheden heeft uitgevaardigd terwijl de strengste gezondheidsmaatregelen worden geïmplementeerd, de cyclus van de uitbraak binnen ongeveer een maand zou moeten zijn beëindigd.

Als in deze tijd echter onverwacht een nieuw cluster wordt ontdekt, wordt de ziektebestrijding ook moeten worden uitgebreid en zal het langer gaan duren.

Zoals beschreven beweerde de minister dat er in de komende week aan gezondheidswerkers in het hele land vaccins worden toegediend  om het vertrouwen van Thaise mensen en gezondheidswerkers te waarborgen bij het uitvoeren van hun taken.

Met betrekking tot het gebrek aan bedden in particuliere ziekenhuizen, onthulde Anutin dat de regering al ziekenhuisbedden heeft voorbereid voor noodsituaties om aan de behoeften van het publiek te voldoen.  Meer veldhospitalen en ziekenhuizen (quarantainehotels) zijn momenteel in oprichting met voldoende medicijnen, beschermingsmiddelen en medische functionarissen.  

Het ministerie zal ook volledige steun verlenen om het aantal besmettingen in Thailand te helpen beheersen en verminderen.

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!