Winnares van 90 baht uit de Thaise Staatsloterij onthult dat al het geld schoon op is

UDON THANI:- Een Thaise vrouw die in 2018 90 miljoen won in de Thaise Staatsloterij, onthult dat al het geld schoon op is.  Khun Jae Oh, de winnares, stelt dat hoewel ze niet meer rijk is, ze nog steeds een eenvoudig en gelukkig leven leidt.  

Het nieuwsteam van Sanook bezocht Jae Oh op 4 februari 2022 in haar huis in de provincie Udon Thani. Ze woonde bij haar ex-man toen ze de loterij won.  Het paar scheidde 2 jaar na de grote overwinning en hij stierf kort daarna vanwege gezondheidsproblemen.  De winnares verklaarde na het overlijden van haar ex-man dat ze een eenvoudig leven bleef leiden met haar kinderen en kleinkinderen.

Haar dagelijkse bezigheden omvatten tijd met het gezin en bezoeken aan de tempel.  Na het winnen van de loterij zouden tientallen mannen haar proberen te benaderen.  Door de loterij te winnen, kon ze een comfortabeler leven leiden, door te tuinieren wat haar hobby is en gezellige tijd met familie doorbrengen.

Haar leven was niet gemakkelijk voordat ze de loterij won en ze wilde niet veranderen.  Jae Oh ging op zoek naar krekels voor voedsel en doet dat nog steeds.  Gevraagd naar haar liefdesleven zei de winnares dat ze liever familie zou verkiezen boven romantiek.  Het is beter om elke dag een gelukkig leven te leiden, gewoon met het eigen gezin.  Ze heeft al ware liefde en dat zijn de mensen in haar leven op dit moment.  Ze is dankbaar dat haar moeder nog steeds bij haar is en beseft nu dat echt geluk voortkomt uit geven.

Wat de toekomst betreft, ze hoopt al haar kleinkinderen te helpen hun dromen te verwezenlijken.  Het is 4 jaar geleden sinds het winnen van 90 miljoen Baht en het geld is allemaal op.  Jae Oh zegt dat ze een open boek is, maar kiest ervoor om niet op Facebook te zitten.  

Ze heeft nu geen geld, maar is rijk aan geluk.  Geld is niet het belangrijkste in haar leven.  De winnaar gelooft dat haar grote geluk voortkomt uit goed doen in het vorige leven.  Er is geen andere reden die het wonder kan verklaren dat in haar leven heeft plaatsgevonden.  Ze beschouwt alledaags geluk ook als een geschenk uit haar verleden.  Er komen nog elke dag mensen om geld van haar vragen.  Ze heeft veel land en heeft niet de behoefte aan méér.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Sanook News

Eén gedachte over “Winnares van 90 baht uit de Thaise Staatsloterij onthult dat al het geld schoon op is”

  1. Nieuwsgierig hoe zij met een eenvoudig leven in 4 jaar 90 miljoen baht heeft kunnen uitgegeven. Er staat in het artikel dat ze veel land heeft. Dan moet je niet gaan beweren dat het geld op is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!