Familie van de vermoorde Indiase gangster op Phuket, komen naar Thailand om zijn lichaam op te halen

PHUKET:- De familie van de Indiase gangster die vorige week door huurmoordenaars werd vermoord, zullen één dezer dagen arriveren om zijn lichaam terug te brengen naar India, zo verklaarde hoofdcommissaris der politie, generaal Suwat Jangyodsuk.

Generaal Suwat zei dat familieleden van Jimi Sandhu alias “Slice” door het kantoor van de nationale politie was geadviseerd om op zondag of maandag naar Phuket te reizen om zijn lichaam op te halen.

Sandhu werd in de nacht van 4 februari door twee gewapende mannen op een parkeerplaats in de buurt van zijn gehuurde villa aan het strand op Rawai Beach neergeschoten. Zijn lichaam ligt momenteel in het mortuarium van het Vachira Phuket Ziekenhuis opgebaard.

De moord wordt onderzocht door 20 politieteams.  Afgelopen donderdag vonden ze niet ver van de plaats delict twee pistolen in zee.  Het was nog niet bekend of het de pistolen waren die door de twee moordenaars werden gebruikt.

De politiechef herhaalde dat arrestatiebevelen voor de twee verdachten, Canadese staatsburgers, spoedig zouden worden uitgevaardigd, ook al zouden ze afgelopen zondag Thailand verlaten hebben. De schutters waren voormalige soldaten van het Canadese leger, zo voegde hij eraan toe.

Generaal Suwat zei dat de politie Interpol zou betrekken bij de jacht op de twee mannen en hoopte dat ze zouden worden uitgeleverd aan Thailand.

Op bewakingscamera’s waren twee mannen te zien in jassen met capuchon en korte broeken in de buurt van de plaats delict na de schietpartij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!