Drugsdealer in Pattaya gearresteerd met 80 methamfetaminepillen en “Ice” in zijn bezit 

PATTAYA:- Een drugsdealer is eerder deze week in Pattaya gearresteerd met 80 methamfetaminepillen en wat crystal methamfetamine in zijn tasje.

De stadspolitie van Pattaya arresteerde de 44-jarige Adul Mandee alias “Nu” op de Thepprasit Road in Jomtien, bijhem werd 28,5 gram “Ice”  en 80 methamfetaminepillen in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie een tip ontving van een anonieme bezorgde burger die beweerde bang te zijn voor de lokale gemeenschap dat “Nu” drugs in het gebied verkocht.  Wetshandhavers van de politie van Pattaya voerden een undercoveroperatie uit voordat ze hem arresteerden.

“Nu” wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.  

De politie zet haar onderzoek voort om meer verwante drugsdealers te vinden en denkt dat “Nu” niet alleen handelde.  Nu beweerde echter dat hij niet meer wist waar hij de drugs vandaan had en beweerde dat hij met niemand werkte.  De politie van Pattaya gelooft niet in zijn verklaringen dat hij volledig is vergeten waar hij zijn voorraad vandaan heeft gehaald en zet het onderzoek voort.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News

 Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!