Winkelierster in Pattaya blijft met honderden onverkochte waterpistolen zitten

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Deze winkelierster zal niet de enigste onderneemster in Pattaya zijn, die de plank misgeslagen heeft. Maar het het is natuurlijk wel jammer voor haar dat ze de honderden ingeslagen waterpistolen niet aan de man mocht brengen, doordat het gebruik van water tijdens het afgelopen Songkran ten zeerste verboden was.

Khun Thongrian Premvinai, eigenaresse van de Rung Charoen-supermarkt in Naklua, klaagde dat de regering een paar dagen voor Songkran een ramp voor haar bedrijf en wateroorlogen veroorzaakte, door een verkoopverbod in te stellen.

Ze vertelde dat ze bijna een miljoen baht heeft geïnvesteerd in waterpistolen, emmers, tanks en ander speelgoed in afwachting van de gebruikelijke tien dagen in Songkran, Pattaya.  Maar de hele plastic artillerie bleef droog in haar magazijn staan.

Omdat de politie aangegeven had zeer waakzaam en een zeer streng optreden had beloofd, was niemand dapper genoeg om het verbod te verbreken, zo vertelde ze tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter.

Het enige geld dat haar bedrijf deze maand verdiende, is van mensen die andere souvenirs, speelgoed en mokken kochten.  

Vorige maand, zo vertelde Thongrian, plaatste de verkopers van Pattaya tot Bangsaen tot Sattahip bestellingen waterpistolen, maar ze werden allemaal stuk voor geannuleerd, waardoor ze met het kostbare inventaris achterbleven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Redactie 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!