Winkelcentrum “Central Marina” biedt in de periode van 24 januari tot 4 februari gratis PCR testen aan!

PATTAYA:- U zult misschien wel denken: Olleke Bolleke, heb je nu werkelijk niets anders te melden dan het geneuzel over het Covid19 virus. Ik kan u daar eigelijk alleen maar gelijk in geven, doch wat betreft de nieuwsberichten in Thailand, wordt er weinig gepubliceerd, welke Thaise krant ik ook opensla….het is het Corona virus wat de klokt slaat. Het is nu eenmaal niet anders.

Ondertussen zat de gouverneur van Chonburi, Pakarathorn Thienchai, een vergadering van het Comité voor besmettelijke ziekten van Chonburi voor.

In deze vergadering liet het Comité voor besmettelijke ziekten van Chonburi weten dat zij er mee instemde om het voorstel van Element Life Care Co. goed te keuren om gedurende tien achtereenvolgende dagen van 11.00 tot 20.00 uur gratis 6.000 mensen in winkelcentrum  “Central Marina” op het Covid19 virus te laten testen.

De commissie nam ook het verzoek van Pattaya in overweging om het Banglamung-district te herstellen als een toeristische “sandbox”, waardoor bezoekers hun hotels kunnen verlaten zolang ze in het district blijven.

De commissie vroeg aan de burgemeester van Pattaya, khun Sonthaya Kunplome, om de details over hoe de stad van plan was te voorkomen dat mensen buiten het gebied reizen voordat ze het verzoek doorstuurde naar administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA

De gezondheidsdienst van Chonburi liet ook wetendat ze het Moderna Inc. Covid-19-vaccin willen toevoegen als een optie voor diegenen die op zoek zijn naar boostershots.

Het is voor U als gast in Thailand belangrijk om te weten, dat de maatregelen en ontwikkelingen omtrent het Covid19 virus ieder moment (kunnen) veranderen, neem het uw nieuwsbeer niet kwalijk als hij niet op tijd de veranderingen meldt. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!