De gouverneur van Chonburi geeft orders vrij rond Covid-19 en eet- en drinkgelegenheden in het hoofddistrict van Chonburi

CHONBURI:- De gouverneur van Chonburi heeft gisteren (5 januari) een nieuwe order vrijgegeven, specifiek voor voedsel- en drank verstrekkende bedrijven, met name die welke alcohol verkopen in het hoofddistrict Chonburi. Dit is in wezen hetzelfde bevel dat van kracht is voor Banglamung/Nongprue/Pattaya, maar is nu verder uitgebreid op het ontdekken van Covid19 clusters bij universiteitsstudenten in het gebied.

 De volgende zaken moeten gebeuren:

 1. Alle medewerkers, inclusief muzikanten, artiesten, entertainers, enz. moeten dagelijks een snelle antigeen Covid19-test ondergaan.

 2. Alle gasten, ongeacht de grootte van de locatie en ongeacht de vaccinatie- of herstelstatus van de klant, moeten binnen 72 uur na de huidige periode een Covid-19-antigeentest ondergaan om te kunnen dineren.  De locatie kan testen op locatie regelen of gekwalificeerde testresultaten accepteren.

 3. Als een locatie niet wil of kan voldoen aan de eerste twee punten, moet ze onmiddellijk sluiten totdat/als de beperkingen worden versoepeld.

 De bestelling gaat vanaf vandaag tot nader order in.

Het bevel is gegeven nadat een cluster van studenten aan de Burapha Universiteit in het hoofddistrict Chonburi (personeel en klanten van restaurants die alcohol verkopen) hadden gisten 17 infecties had gemeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Provinciaal bestuur van Chonburi 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!