De kustplaats Pattaya is begonnen met het maken van plannetjes om het aankomende Chinees Nieuwjaar, Valentijnsdag zo attractief mogelijk te maken.

PATTAYA:- Het stadsbestuur van Pattaya is stoïcijns van plan om grote evenementen zoals Valentijnsdag te blijven organiseren om toeristen naar de stad te trekken, ondanks een enorm aantal gevallen van coronavirus.

De burrgemeester van Pattaya, khun Sonthaya Kunplome liet weten het traditionele Chinese Nieuwjaarsfestival van Pattaya volgende maand zeker zou plaatsvinden, dit feest valt dit jaar samen met een Valentijnsdags.

In de maand Maart zal de terugkeer van het Pattaya Music Festival op zijn gebruikelijke evenementenkalender van Pattaya te zien zijn en……..natuurlijk……..de epische wateroorlogen van de stad voor Songkran.

Khun Sonthaya liet met gepaste trots weten dat Pattaya heeft laten zien in staat te zijn om wekelijkse evenementen ter promotie van het toerisme te organiseren te midden van Covid-19-beperkingen.  Dat zal doorgaan met evenementen die in 2022 minstens maandelijks worden gehouden, zo oreerde hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Eén gedachte over “De kustplaats Pattaya is begonnen met het maken van plannetjes om het aankomende Chinees Nieuwjaar, Valentijnsdag zo attractief mogelijk te maken.”

  1. Als ze nou eerst plannen maken om verspreiding van Omicron te vermijden, zoals ik begrepen heb is daar een brandhaard van covid19 in jullie Pattaya.
    Was van plan te komen vanuit de isaan voor een paar dagen maar blijf toch maar thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!