Wilde olifant dood aangetroffen in rubberplantage Chachoengsao

~PLUIMEN IN DE WIND WAAIEN~
(Iets doen zonder na te denken)

CHACHOENGSAO:- Het departement van nationale parken in Thailand maakte gisteren op hun Facebook-pagina dat er een rubberplantage in de provincie Chachoengsao een wilde olifant dood was aangetroffen.

“De ambtenaren van Khao Ang Rue Nai Wildlife Sanctuary werden gistermorgen  gewaarschuwd voor het lichaam van een wilde olifant gevonden in een rubberplantage in de wijk Sanam Chaikhet aldus het bericht op Facebook”.

Ze haastten zich om onderzoek te doen en vonden een mannetjesolifant van ongeveer 10 jaar oud en met een gewicht van ongeveer 1,3 ton.  Het dier lag met zijn hoofd op de grond  met een stroomkabel in zijn bek. “

Ambtenaren speculeerden dat de olifant mogelijk was geëlektrocuteerd nadat hij de elektriciteitskabel had aangeraakt die de plantage-eigenaar zonder toestemming van de autoriteiten van een elektriciteitspaal naar zijn huis had geplaatst 

 “Ambtenaren werken eraan om het lichaam van de olifant naar het hoofdkantoor van het opvangcentrum te vervoeren om een ​​gedetailleerde autopsie uit te voeren om de doodsoorzaak te achterhalen”, aldus het bericht op Facebook.


We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!