Minister Anutin van gezondheid wijst incompetentie van de hand

~ZICH NIET VAN ZIJN STUK LATEN BRENGEN~
(Zich niet onzeker laten maken)

BANGKOK:- De Minister van Volksgezondheid, Khun Anutin Charnvirakul kondigde dinsdag aan niet af te treden. De medische staf van de verantwoordelijke autoriteiten staat nog steeds klaar om met hem samen te werken.  

De online groep “MorJaMaiThon” had een campagne gelanceerd met de titel “Oproep voor de minister van Volksgezondheid om af te treden omdat hij de uitbraak van Covid-19 niet had opgelost” 

Via Change.org riep de online groep op tot het aftreden van Anutin wegens incompetentie. Dinsdag had de campagne meer dan 197.397 handtekeningen verzameld, heel dicht bij het doel van 200.000 handtekeningen. 

Ondertussen stuurden medische professionals Anutin ondersteuningsberichten via Facebook, Line en telefoontjes. De minister bedankte hen en plaatste op Facebook het bericht dat hij onverminderd doorgaat om zijn werkzaamheden om het welzijn van de mensen te ondersteunen en voegde er aan toe dat alle beleidsmaatregelen, voorstellen en bevelen van het ministerie van Volksgezondheid afkomstig zijn van het staatscentrum voor Covid-19 Situation Administration (CCSA), dat onder toezicht staat van premier Prayut Chan-o-cha. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!