Bangkok zet een mobiele keuken in om het verpleging van ziekenhuizen en veldhospitalen te ondersteunen

~EEN HART ONDER DE RIEM STEKEN~
(Mensen bemoedigen)

BANGKOK:- Het Bangkok Metropolitan Administration (BMA) heeft gisteren een mobiele keuken naast het stadhuis van Bangkok in de wijk Phra Nakhon opgezet om 1.200 maaltijde voor medisch personeel in ziekenhuizen en veldhospitalen te bereiden.

De gouverneur van Bangkok, Khun Aswin Kwanmuang, zei dat deze hulpactie bedoeld was om het moreel van het personeel dat keihard werkt tijdens de uitbraak van Covid-19 te stimuleren met de bedoeling om hen tijd en geld te laten besparen.

 “Alle maaltijden zijn voedzaam en worden vers gekookt in overeenstemming met de principes van voedselhygiëne”, zei hij.
Hij voegde eraan toe dat BMA vrijdag weer maaltijden aan medisch personeel zal bezorgen.

 “Burgers en instanties hebben ook rijst, gedroogd voedsel, kruiderijen en kant-en-klaarmaaltijden aan de BMA geschonken om het medisch personeel aan te moedigen”, zei hij.

Bangkok registreerde dinsdag 993 nieuwe gevallen van Covid-19 in een derde golf van infecties die tot doelgerichte tijdelijke sluitingen van 31 soorten bedrijven heeft geleid.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!