Wie gaat met het meeste salaris aan het einde van de maand naar huis in Thailand

~MEN MOET WERKEN VOOR DE BROK EN DE ROK~
(Je zult moeten werken voor de kost ( en je kleren)

BANGKOK:-  Op de toonaangevende wervingswebsite JobsDB is een overzicht geplaatst van de salarissen van de beste en slechtstbetaalde banen op per functie – ambtenaren, supervisors, managers en topniveaus in elke sector in Thailand.

Het is niet verwonderlijk dat juridische directeuren op het hoogste niveau, leiders op het gebied van bedrijfsontwikkeling en financieel directeuren tot de best betaalde professionals in 2021 behoren.  

Topverdieners in Thailand krijgen tussen de 112.000 en 165.000 baht per maand betaald en werken in sectoren als professionele dienstverlening, e-commerce en het bankwezen.  Uit het rapport blijkt ook dat banen in de IT-industrie het best worden betaald voor ambtenaren.  Programmeurs en IT-ondersteunend personeel kunnen tussen de 23.225 en 41.122 baht per maand verwachten.  

Op supervisorniveau ontvingen degenen die in e-commerce werken de hoogste salarissen tussen 36.857 en 64.787 baht per maand.  Op managementniveau bood een baan in de verzekeringssector het hoogste salaris tussen 55.762 en 90.716 baht.  

Uit het rapport bleek verder dat de salarissen van degenen die in de IT-industrie werken sinds 2019 op alle niveaus het meest zijn gestegen.  

JobsDB benadrukte drie belangrijke vaardigheden die werknemers in Thailand zouden moeten hebben, waaronder IT, taal en data-analyse.  Andere belangrijke vaardigheden zijn communicatie, kritisch denken en creativiteit. 

Wat de geveltoeristen in Bangkok verdienen werd allesbehalve niet vermeld.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ThaiVisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!