Wervelstorm vernietigd binnen 5 minuten een dorpje in Songkhla en veroorzaakt een schade van 3 miljoen baht.

SONGKHLA:- Een wervelstorm veroorzaakte gistermorgen om 5 uur ’s ochtends in de wijk Sathing Phra in Songkhla één spoor van ellende en heeft tot 10 huizen en gebouwen omver geworpen, hoewel er geen slachtoffers werden gemeld op het moment van de provinciale melding.

De president van het gemeenschapsbedrijf, Khun Chongrat Thongsuwan, zei dat hij genoot van zijn ochtendkoffie toen de wervelwind zich plotseling liet zien en de boerderij ongeveer vijf minuten lang beukte.  Hij schatte de totale schade op 1 miljoen baht.

Khu. Nattakit Thongmueng, hoofd van de bestuursorganisatie van het district Wat Chan, schatte de totale schade op meer dan 3 miljoen baht.  Hij zei dat hij contact heeft opgenomen met relevante organisaties om de getroffen burgers te onderzoeken en te helpen.

De provincie Songkhla wordt al méér dan twee dagen lang geteisterd door aanhoudende regen, met bijzonder zware regenval afgelopen donderdagavond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!