Werknemer uit Myanmar krijgt een toch een deel van haar loterijwinst na haar conflict met de baas

~DE HAND OVER HET HART STRIJKEN~
(Zich tot zachtere gedachten stemmen)

THAILAND:- Facebook-gebruiker “Hla Khaing” plaatste donderdag een bericht waarin zij haar Thaise baas beschuldigde van het achterover drukken van 6 miljoen baht aan loterijwinst. De vrouw, een arbeidsmigrant uit Myanmar, beweert dat ze haar baas had gevraagd om drie loten voor haar te kopen, op een van de loten viel de hoofdprijs.

De werkneemster zei dat haar baas weigerde haar het winnende ticket te geven en het in plaats daarvan zelf verzilverde.  Ze voegde eraan toe dat haar baas ook beweerde dat hij de loten zelf had had gekocht, en dat hij later naar de politie ging om de loten op zijn naam te registeren.

De vrouw pikte deze diefstal niet, en zocht de publiciteit op,  wat resulteerde in het feit dat haar Thaise baas de hand over zijn hart streek en haar 3,5 miljoen baht van het prijzengeld gaf en de rest in zijn zak stak.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!