Werkloze man in Oost-Thailand kraakte wasautomaten open om het hoofd boven water te houden 

SAKAEO:- Daar is wasserettedief is gearresteerd, die beweert geen geld te hebben wegens langdurige qwerkloosheid.  De politie van Kokkram meldde de arrestatie van de 30-jarige Khun Bunlerd uit de provincie Sakaeo.  

De politie vond ook kleding die werd gebruikt om een ​​van de misdaden te plegen.  Dit omvatte een zwart shirt met de tekst “the best go next” op de rug, een spijkerbroek en een Adidas-hoed.  De verdachte werd gearresteerd in de provincie Pathum Thani.  Een slachtoffer genaamd, khun Suriya Srithao, eigenaar van Laundry U Company had op 9 mei 2022 aangifte gedaan bij de politie.

De verdachte brak de wasmachines bij een wasserette genaamd Wash Xpress in een Maxvalu-supermarkt in Bangkok open om het geld te ontvreemden. De supermarkt is in Bangkok en de verdachte wist weg te komen met 15.000 Baht.

De recherche van Krokkram bezocht de wasserette en verzamelden beveiligingsbeelden in het gebied.  Ze zagen een man in een zwart shirt de tekst “the best go next” op de rug.  Niet lang na ontvangst van de beelden ontdekten ambtenaren wie hij was.  Uit onderzoek bleek dat hij zich in de provincie Pathum Thani bevond.

De politie ging ter plaatse en vond de man.  Vervolgens liet hij de politie de kleren zien die hij droeg terwijl hij de munten uit de wasmachines stal.  De verdachte heeft toegegeven dat hij dit vaker heeft gedaan.  Hij steelt meestal geld van wasserettes in het gebied en heeft het 5-6 keer gedaan.  Normaal werkte hin als lasser maar de laatste tijd kreeg hij géén werk meer aangeboden, raakte door zijn geld heen en zocht zijn heil in het opbreken van wasautomaten.

De verdachte is in afwachting van vervolging overgebracht naar het politiebureau.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!