Vrouw in Oost-Thailand vindt in haar chocolademelk, geserveerd in een filiaal van Cafe Amazon, verschillende kakkerlakken, het waren wel kleintjes 

RAYONG:- Een Thaise vrouw was compleet klaar met het drinken van haar beker warme chocolademelk uit Cafe Amazon toen ze het gevoel had dat er iets in haar mond wriemelde.  Ze was bijna ziek toen ze meerdere baby-kakkerlakken in de beker terug spuugde.  

Cafe Amazon heeft gisteren op hun Facebook-pagina een verklaring afgelegd waarin ze zich verontschuldigt voor het incident en heeft het betreffende filiaal I n de provincie Rayong, in het oosten van Thailand, tijdelijk gesloten.

Een Thaise fabrieksarbeider kocht een warme chocolademelk van de beroemde coffeeshop en dronk de hele kop leeg voordat ze zich realiseerde dat er verschillende baby-kakkerlakken in haar mond zaten.  Ze zei dat ze bijna ziek was en spoelde onmiddellijk haar mond uit met water.  Ze keerde terug naar het café, dat zich in een warenhuis in Rayong bevindt, die zich uitgebreid verontschuldigde en zowel haar warme chocolademelk als de smoothie van haar vriend terugbetaalde, voor een bedrag van totaal 120 baht.

Nadat het stel hun ervaringen op Facebook had gepost om anderen te waarschuwen, plaatste Cafe Amazon gisteren een verontschuldiging op hun Facebook-pagina …

“Met betrekking tot het nieuws van een klant die buitenlandse items in haar drankje ontdekte, in een Cafe Amazon-filiaal in het warenhuis Passione Shopping Destination in de provincie Rayong, wil Cafe Amazon zich heel erg verontschuldigen.  We hebben de franchisemedewerkers gevraagd contact op te nemen met de klant en de verantwoordelijkheid voor het incident op zich te nemen en een onderzoek in te stellen om herhaling te voorkomen.  Dit is wat er tot nu toe gebeurd is.

Het incident vond op 22 mei plaats in het filiaal van Cafe Amazon op Passione Shopping Destination in Rayong. Toen Cafe Amazon van het incident hoorde, hebben we de winkel gelast om tijdelijk te sluiten om een ​​onderzoek in te stellen.  

Uit het onderzoek bleek dat het filiaal niet voldeed aan onze gezondheids- en veiligheidsnormen, dus hebben we hen bevolen om te sluiten, hun netheidsnormen te verbeteren, alle apparaten schoon te maken en insecticiden te spuiten en de algehele netheid van het filiaal te verbeteren totdat ze voldoen aan de normen die zijn gesteld door Cafe  Amazone.

Daarnaast heeft de filiaalmanager contact opgenomen met de klant om de verantwoordelijkheid voor het incident op zich te nemen en excuses aan te bieden, en de klant heeft de verontschuldiging aanvaard.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!