Toeristisch alarm!  Er resteert nog dit jaar nog maar 1 maand om de hoogste waterval van Thailand te zien

TAK:- De toeristen hebben nog maar een maand de gelegenheid om de grootste waterval van Thailand te zien voordat deze wordt afgezet tijdens dit regenseizoen.

De Thi Lo Su-waterval in Umphang Wildlife Sanctuary, provincie Tak, is van 1 juli tot 30 september gesloten voor toeristen voor de veiligheid en om het herstel van de natuurlijke schoonheid mogelijk te maken.

Het departement van nationale parken, afdeling fauna en flora heeft vandaag, dinsdag 24 mei, bekend gemaakt dat steile wandelroutes rond de waterval tijdens het regenseizoen uiterst gevaarlijk worden.

De Thi Lo Su is de hoogste en grootste waterval in Thailand, met een hoogte van 250 meter en een breedte van bijna 450 meter aan de Mae Klong-rivier, die van Huai Klotho naar beneden stroomt naar het Umphang Wildlife Sanctuary.  De waterval heeft  verschillende niveaus met zwembaden om te zwemmen en zijn een populaire plek voor picknicks en fotografie in de oostelijke grensprovincie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!