WERELDNIEUWS | ABBA komt morgen met nieuwe muziek

EUROPA :- Volgens de Britse tabloid The Sun maakt ABBA morgen een muzikale comeback. Voor het eerst in 39 jaar zal de Zweedse band nieuwe muziek uitbrengen, zo weet een bron te melden.

De groep bereidt zich naar verluidt momenteel voor op de lancering van een show genaamd Abba Voyage. Hierin wordt een documentairefilm over de band vertoond waarin ABBA gevolgd wordt tijdens hun comebackproces. Ook zullen tijdens de voorstelling in Londen zogeheten Abba-tars – hologrammen van hun jongere zelf – op het podium te zien zijn. Zij voeren bekende nummers als Waterloo, Mamma Mia en Dancing Queen op.

„Björn, Benny, Agnetha en Anni-Frid zullen er tijdens de première allemaal bij zijn”, zegt de bron. De bandleden presenteren dan hun Abba-tars, die tijdens de show zullen optreden en met het publiek zullen praten. „Het is net als een stap terug in de tijd voor de kijkers. Fans gaan dit geweldig vinden”, aldus de bron.

De bandleden van ABBA hebben er volgens de tabloid zin in. „Bjorn, Benny, Agnetha en Anni-Frid hebben zo lang op dit moment gewacht.”

The Sun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!