Wees waakzaam in Pattaya, buitenlandse toerist zegt door twee transgenders in Pattaya bestolen te zijn, het is het tweede incident in twee dagen 

PATTAYA:- Een buitenlandse toerist meldde zich na middernacht bij de politie op Pattaya Second Road en vertelde dat twee mensen die transgender leken te zijn hem probeerden te omhelzen en hem om seksuele diensten probeerden te vragen, wat hij weigerde. Later ontdekte hij dat zijn portemonnee, die hem 10,000 baht in contanten bevatte, ontbrak.

De politie van Pattaya werd om 0:16 uur door een 36-jarige buitenlandse toerist op de hoogte gebracht dat het incident plaatsvond op Pattaya Second Road. Zijn naam en nationaliteit werden na verder onderzoek ingehouden, de politie inspecteerde onmiddellijk de omgeving waar het incident zich zou hebben voorgedaan.

Het slachtoffer vertelde tegen de politie: “Ik stopte bij een supermarkt voordat ik na een avondje stappen terugliep naar mijn hotel. Op de terugweg naar mijn hotel waren er twee mensen die transgenders leken te zijn die naar me toe kwamen en me probeerden te omhelzen. Ze vroegen me om met hen terug te gaan om het matras te controleren, maar ik weigerde. Ze probeerden me speels mee te trekken en omhelsden me, maar ik liep weg.”

“Later kwam ik erachter dat mijn portemonnee, waar ongeveer 10,000 baht contant in zat, was verdwenen. Ik weet zeker berooft te zijn, toen ze me omhelsden. Ik liet terug om te kijke  of de verdachten er nog waren, maar ze waren weg, dus ik nam contact op met de politie in de hoop dat ze me zouden kunnen helpen.” 

De politie bekijkt camerabeelden in de buurt om te proberen de twee verdachten te lokaliseren voor verdere mogelijke juridische stappen.

Ondertussen zouden een Thaise transgender en haar vriendin op 21 april een gouden ketting van een Indiase toerist hebben gestolen terwijl ze op Second Road in Pattaya liepen. Het is op dit moment niet bekend of de twee incidenten met elkaar te maken hebben, aldus de politie van Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!