Goudrover met “klapperpistool” in de zuidelijke provincie van Thailand, Pattani gearresteerd.

PATTANI:- Er vond eerder deze week een goudroof plaats in de provincie Pattani en de overvaller ging er vandoor met 13 baht goud.  De verdachte onthult later dat hij verslaafd is aan online gokken en dat hij de overval zonder hulp van derden had gepland.

De overvaller plande alles binnen één dag en gebruikte een “klapperpistool” om de misdaad te plegen.  De 42-jarige Anantachai Wanjanhom beroofde op 18 april 2022 een goudwinkel in een lokaal winkelcentrum in de provincie. De dief wist 13 baht goud te bemachtigen en rende weg.  De verdachte werd op de 20e in de provincie Songkhla gearresteerd.

De recherche van Pattani arresteerde de man die hen 5 goudwinkels liet zien, waar hij 5 buitgemaakte gouden kettingen wilde verkopen. Hij wist er enkele te verkopen en ruilde er 2 voor verschillende gouden kettingen.  De verdachte verdiende daarmee ongeveer  200.000 Baht.  Hij gebruikte een deel van dit geld om een ​​gouden amuletlijst te kopen.  Nadat de man was gearresteerd, kon de politie al het goud terughalen dat was terugverkocht.

 De recherche onderzocht vervolgens een huis in Pattani en ontdekten een Honda Wave-motor met een kentekenplaat van de provincie Yala.  Dit is het voertuig dat wordt gebruikt om te ontsnappen na het plegen van de misdaad.  Ook vonden ze een zwarte tas en een hemd die de verdachte op de date droeg.  Hij droeg ook een zonnebril en een pet, maar de verdachte beweert dat hij deze verloor nadat hij van de plaats delict wegrende.

De verdachte gaf toe dat het pistool nep was en gewoon een speelgoedpistool was.  In eerste instantie wilde de verdachte niet onthullen waarom hij besloot een goudwinkel te overvallen, maar gaf later toe verslaafd te zijn aan online gokken.  De overvaller koos de goudwinkel en plande een dag voordat hij de misdaad beging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: KhaoSod 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: KhaoSod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!