Wees extra voorzichtig nu de nieuwjaarsuittocht vanuit de grote steden in Thailand is begonnen

BANGKOK:- Zware verkeersopstoppingen luidden deze week het begin in van de uittocht van migrerende werknemers naar hun woonplaatsen in de noordelijke en noordoostelijke provincies. Snelweg nr. 304 (Suwinthawong Road) die loopt van de wijk Si Mahosot in Prachinburi naar Nakhon Ratchasima werd door zware congestie getroffen.

Het verkeer was vertraagd van Khao Hin Son Intersection in het district Si Maha Phot door de districten Kabin Buri en Na Di.

Er was ook congestie op het Sam Thahan-kruispunt in het Kabin Buri-district, waar voertuigen bijna tot stilstand kwamen voor het Kabin Buri-ziekenhuis.  Het verkeer werd vertraagd door voertuigen die ongeveer 200 meter voor de kruising een benzinestation verlieten terwijl automobilisten rustplaatsen namen. Opstoppingen ontstonden ook ongeveer 10 kilometer verderop bij Ban Khok Intersection.

De verkeerspolitie in Si Maha Phot en Kabin Buri zeiden dat ze verwachtten dat de files vanaf vandaag erger zouden worden.

Elders meldde de politie opstoppingen in de noordelijke rijstroken van de Azië-snelweg in de provincie Ayutthaya.  De verkeersstroom in het district Bang Pa-in was woensdagochtend aanzienlijk vertraagd.

De politie heeft aangekondigd dat ze vanaf vandaag 29 december tot 4 januari de wegen zullen controleren om de veiligheid op de zogenaamde “zeven gevaarlijke dagen” te vergroten.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!