Weer een Covid19 uitbraak op een markt in Bangkok

~IN HETZELFDE GASTHUIS ZIEK LIGGEN~
(Aan dezelfde kwaal lijden)

BANGKOK:- De plv. woordvoerder van het Centre for Covid-19 Situation Administration, verklaarde dat er weer een Covid19 uitbraak zich op een andere markt in Bangkok had laten zien, eerder zouden deze maand twee verkopers die op een markt in het Saphan Sung-district werkten vijf familieleden besmet hebben.

De woordvoerder van het CCSA bevestigde dat het om een 39-jarige vleesverkoper ging, die vlees uit de nabijgelegen provincie Pathum Thani had gehaald.

Hij gaf de ziekte door aan zijn 37-jarige vrouw, die ook vlees verkoopt in Saphan Sung.  De vrouw testte zaterdag positief op Covid-19 en was asymptomatisch.

Een ander geval in Saphan Sung is een 57-jarige vrouw die loten verkocht in de buurt van de slagerij. Ze gaf de ziekte door aan vier familieleden, waaronder een zoon die ook loterijverkoper is, een oudere zus die ook loterijverkoper is in de regio Rome Klao, haar 89-jarige moeder en een vierjarige kleuter.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Wochenblitz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!