Verdachte drugsdealer in Chonburi gaat er met de motor onderuit, politie vindt 2000 methamfetamine pillen thuis

~EEN BITTER PIL MOETEN SLIKKEN~
(Een pijnlijke, onaangename zaak hebben moeten ondergaan)

CHONBURI:- Een verdachte drugsdealer werd gisteren in Chonburi gearresteerd nadat hij tijdens een vluchtpoging voor de politie er met zijn motor onderuitging.

De politie nam later 500 gram crystal meth en 2000 methamfetaminepillen in beslag uit het huis van de Thaise man.  De vermoedelijke drugsdealer, Sonthaya Suwan, alias boy raakte gewond bij het ongeval, maar verdere details over zijn toestand werden niet in het krantenartikel vermeld.

Na de arrestatie van Boy, doorzocht de politie zijn huis in het Samet-gebied van het hoofd-district en vond de methamfetamine.  De jongen zal waarschijnlijk worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen.

De politie verklaarde dat “Boy”bekend had dat hij in verdovende middelen handelde.  De jongen zou naar verluidt de politie hebben verteld dat hij een bezorger was, of “drugsmuilezel”, en dat hij 1.000 baht tot 10.000 baht per levering kreeg.  Hij zegt dat hij nooit wist voor wie hij precies werkte, of hoe hij rechtstreeks contact kon opnemen met zijn superieuren in de drugshandel.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pu Kerd Malui
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!