Wederom is de door Pattaya aangevraagde avondklok van 4 uur afgewezen!

PATTAYA:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft opnieuw het idee geschrapt om de avondklok in het hele land te verlengen tot 04.00 uur.  Kennelijk bestaat het risico dat er meer verkeersongevallen zullen ontstaan en dat het aantal alcoholafhankelijke jongeren zal toenemen.  Desalniettemin zouden bepaalde pubs en clubs in toeristische gebieden zoals Pattaya vrijstelling kunnen krijgen.  Dat klinkt als een slecht idee.  Als Walking Street speciale toestemming heeft gekregen, maar niet Soi 6 (u wel bekend) of het Jomtien-complex (u wederom welbekend), stelt u zich dan eens de commotie voor.

Cambodja biedt een nuttige parallel.  De meeste pubs sluiten wanneer de laatste klant vertrekt, en dronkaards zie je niet door de straten in Siem Reap of Phnom Penh dweilen. 

Het is tijd voor een frisse aanpak in Thailand, toch gebeurt er het nodige in het land van de glimlach, ik zal u er een aantal aan de hand doen:

֎ In Bangkok barst het van s’morgens vroeg tot s’avonds laat van de naakte damesmodellen met gigantische siliconenborsten die topless dansjes uitvoeren.

֎ Helaas heeft Casa Pascal het populaire ontbijtbuffet moeten opgegeven, dat één van de meest populaire ontbijtlakens in de stad was.  Blijkbaar een slachtoffer van inflatoire druk.

֎ Ga naar het Mega muziekfestival in Legend Siam van 13 tot 15 april.  Een line-up met sterren die de fans zal bekoren.

֎ Kunt u een club in Pattaya noemen die van tijd tot tijd wijnavonden aanbiedt?  Dit is The Castle, een ondeugende fetisj- en fantasietent op Third Road.

֎ De campagne om in 2027 alle plastic tasjes uit te faseren ligt volgens het kabinet goed op schema.  Dus waarom zijn verschillende supermarkten in Pattaya ze weer gaan uitdelen?

֎ De Lion bar op Soi Made in Pattaya heeft een happy hour tot 20.00 uur met lokaal bier voor 59 baht en lokale sterke drank voor 49 baht.

֎ Geniet eens van het  mediterrane buffet in het Holiday Inn op vrijdag, 1090 netto per persoon.  Overigens erg lekkere salades en ik kan het weten🤪.

֎ Donderdagavond is Cowboy Night bij Azure Fabrice in Soi Nern Plabwan, aan de darkside van Pattaya, Draag een Stetson en neem uw “pistool” in de broek mee.  Dat is wat uw nieuwsbeer hoorde.

֎ De meest recente foto’s op Facebook waarop eindeloze, slangachtige aankomstlijnen op Suvarnabhumi Airport te zien zijn, dateren uit 2019, zo maar in wilde weg een terechtwijzing.

֎ Dynamite Entertainment in Soi Buakhao heeft een speciaaltje op zaterdagavond: één gratis huislikeur tot 22.30 uur.

֎ Raak niet in paniek als u spookrijders op Second Road tegenkomt. Dit is alleen tijdens de muziekfestivals.

֎ Kan ik bij vertrek een re-entry permit kopen op U-Tapao Airport?  Dat antwoordt moet ik u schuldig blijven.

֎ Ik weet niet hoe het in Pattaya is, maar misschien is het beste ontbijt in Siem Reap op Sok San Road, waar staat: “geniet hier van ontbijt, want er zijn geen ratten, slangen of apen tussen 7.00 en 11.00 uur die naar voedsel struinen.”

֎ Een echtgenoot is nog steeds “geen” geldautomaat.

֎ Home Bar in Jomtien Complex is waarschijnlijk de enige homobar in Thailand die op woensdagavond bingo organiseert, doe uw ogen dicht en ga ervoor.

֎ Het laatste advies van de overheid is dat kinderen geen cannabisgelei mogen eten, duidelijker kan de Thaise overheid natuurlijk niet zijn.

֎ Play Girls in Soi Buakhao heeft happy hour van 19.00-20.00 uur met bier en wat sterke drank voor 95 baht.

֎ Uniek: Bij Meat Stuff in Soi 8 van de Thepprasit Road mag u uw eigen “FRÜHSTÜCK” samenstellen. Er is een grote keuze aan worstjes, vlees en een vers uitgebreid assortiment brötchens.

֎ Olleke Bolleke wilt dit episteltje eindigen met een oud gezegde: “Als God op aarde zou leven, zouden mensen zijn ruiten inslaan”

 Goede jacht gewenst door uw nieuwsbeer Olleke Bolleke

Eén gedachte over “Wederom is de door Pattaya aangevraagde avondklok van 4 uur afgewezen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!