Politie van Pattaya door Russisch echtpaar de hemel ingeprezen voor de oplossen van een diefstal 

PATTAYA:- Een uiterst dankbaar Russisch echtpaar prees de politie van Pattaya nadat de agenten snel een gestolen portemonnee voor hen konden terugbezorgen nadat er twee Thaise mannen werden gearresteerd.

De agenten maakten de arrestatie bekend van twee vermeende gauwdieven, de 23-jarige khun Pitak Duangsawat en de 22-jarige khun Peerayut Luang-in. De twee Thaise heren werden door een Russische vrouw, Mrs. Larisa Sobolevskaia, beschuldigd van het wegrukken haar portemonnee terwijl ze de wijkgemeente Naklua liep.

De vrouw had net een buurtwinkel verlaten en was op weg naar haar hotel in Soi Naklua 30/18 toen de twee verdachten haar van achteren benaderden en een van hen haar tas wegrukte.

De tas bevatte een roze iPhone 35,000 van 11 baht, 3,000 baht contant geld en wat onbekend Russisch geld. Na de beroving nam mevrouw Larisa contact op met de politie van Pattaya en de autoriteiten gingen onmiddellijk op jacht naar de twee verdachten.

CCTV-opnames toonden aan dat de snatchers, naar het einde van Soi Naklua 18/1 vluchtten en vervolgens ontsnapten naar Soi Naklua 20. Hun ontsnapping werd duidelijk vastgelegd door vele CCTV-camera’s, wat leidde tot hun snelle arrestatie in Soi Wat Sawang. 

Volgens het proces-verbaal gaven Pitak en Peerayut toe dat ze de portemonnee van de Russische toerist hadden weggenomen, maar beweerden dat het hun eerste keer was dat ze gestolen hadden. De politie van Pattaya bleef echter sceptisch en beschuldigde hen van diefstal met motorfietsen als vluchtvoertuig. De verdachte mannen worden vastgehouden, in afwachting van verdere juridische stappen.

Tijdens de persbriefing ontmoetten Mrs. Larisa en haar man de politie om hen een boeket bloemen te overhandigen. De twee spraken hun dankbaarheid uit voor het tijdig optreden van de politie die deze misdaad snel kon oplossen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “Politie van Pattaya door Russisch echtpaar de hemel ingeprezen voor de oplossen van een diefstal ”

  1. Zo moet er opgetreden worden snel en cordaad. Ook een prachtig gebaar van de Russische mensen. Denk dat er niet veel zoiets doen.
    En nu naar het verwijderen van die cannabis stank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!