Wat neem je mee voor een verblijf in een veldhospitaal in Thailand?

PATTAYA:- Nou…ik neem mee!

 1. Mijn Ipath, want ik moet u en 8011 andere leden van Olleke Bolleke in Thailand natuurlijk wel van nieuws uit Thailand blijven voorzien.
 2. Stekkerdoos, wat ik wil niet verstoken blijven van de leden van Olleke Bolleke in Thailand.
 3. Persoonlijke spullen, zoals tandenborstel, tandpasta, shampoo, zeep, handdoek en mijn vachtdroger.
 4. Mijn powerbank, want stel ..dat ik hier alleen zonder batterijen kom te zitten (let wel..voor mijn Ipath natuurlijk).
 5. Een washandje om ……..(ach, laat ook maar).
 6. Beddengoed, sowieso een lekker kussen.
 7. Een oogmasker, want ik wil niet alles zien.
 8. Oordopjes, omdat ik niet alle hevigheid losgelaten luchtjes wil horen.
 9. Vitamientjes, want 14 dagen op Phat Thai leven, zal mij zwaar vallen.
 10. Een thermoskan voor het bruine vocht, want uw nieuwsbeer is verslingerd aan koffie, zoals de meeste weten.
 11. Cashew nootjes met een honingsesam coating (ja, ja, ik weet wat lekker is).
 12. En wat schone onderflappen.

Even nog dit….”
In het veldhospitaal blijven is niet eng, zoals iedereen denkt, de faciliteiten voldoen misschien niet aan uw eisen, maar hou wel in uw achterhoofd dat dit voor uw eigen gezondheid is (mocht u daarin belanden) Ik heb in mijn diensttijd bij 101 militaire inlichtingendienst (lichting 78-3) al het nodige meegemaakt, dus ze maken mij de pis niet lauw (grapjuh).

Ik heb met plezier, zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft, dit boodschappenlijstje voor u samengesteld. Maar let wel ieder heeft zo zijn eigen behoefte, net zoals uw nieuwsbeer NU vanuit zijn eigen geïsoleerde winterverblijf.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!