In Thailand zijn 113 politieagenten geïnfecteerd met het Covid19 virus en bevinden er zich 961 agenten in quarantaine

~IN HET ZELFDE GASTHUIS LIGGEN~
(Aan dezelfde kwaal lijden)

BANGKOK:- 113 politieagenten zijn besmet met het coronavirus en 961 agenten zitten in quarantaine, zo maakte kolonel Sirikul Kritphitthayaboon, zijnde de plv.  woordvoerster op het hoofdbureau van politie bekend.

113 politieagenten in het hele land moesten in het ziekenhuis worden opgenomen nadat ze het virus hadden opgelopen.  De agentschappen die de meeste besmettingen hebben gemeld tijdens de recente uitbraak van Covid-19 waren de stadspolitie van Bangkok (52 agenten), gevolgd door de provinciale politie van regio 5 (20), de toerismepolitie (7) en de centrale recherche (5) .  

Het hoofd van de Nationale Politie, generaal Suwat Jangyodsuk, heeft er bij alle functionarissen op aangedrongen preventieve maatregelen te nemen tegen Covid-19 en uiterste voorzichtigheid te betrachten bij het in contact komen met mensen uit risicogroepen;  vooral tijdens de Songkran-vakantie, wanneer het aantal verkeersongevallen vaak omhoogschiet.  

Alle eenheden hebben de opdracht gekregen om indien nodig vanuit huis te werken om het risico van verdere verspreiding van het virus te verkleinen, op voorwaarde dat de openbare diensten er niet door worden getroffen. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!