In het kader van Songkran zijn in en rond de kustplaats Pattaya verschillende checkpoints geïnstalleerd

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De kustplaats Pattaya heeft de jaarlijkse Songkran-checkpoints weer geïnstalleerd met als doel het aantal verkeersongevallen tijdens het Thaise Nieuwjaar te verminderen.

Het plv. districtshoofd van Banglamung, Khun Paradee Pluksopa was voorzitter bij een ceremonie om een ​​“servicepunt te openen op het kruispunt van Chaloemphrakiat, daarbij waren zoals de traditie vereist weer een tal van bobo’s aanwezig, van zowel de provinciale administratie, de politie van Nongprue, leden van de Civil Defense Volunteers van Nongprue, Banglamung Public Health Department en lokale bestuurders.

Het plv. districtshoofd (midden van de foto)  en haar gevolg van politie en verdere politieke figuren lieten weten dat de verkeersveiligheidscontroles tot 16 april zullen plaatsvinden.

Een medewerker van de wijkgemeenge Nongprue, Khun.  Wirat Tantipalakul liet weten dat de servicepunten bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat mensen de verkeersregels naleven en om hulp te bieden aan chauffeurs die misschien moe zijn van het rijden naar Pattaya voor de vakantie, evenals hulp aan de toeristen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!