Wat houdt het M-Flow tolheffingssysteem in en hoe kunt u het gebruiken?

BANGKOK:- Gisteren is in Bangkok snelweg nr. 9 het nieuwe tolsysteem M-Flow, in werking gesteld, maar wat houdt het eigelijk in en hoe kunt u het gebruiken?  Olleke Bolleke heeft voor u het volgende uitgezocht.

Wat is het M-Flow tolheffingssysteem en hoe kunt u het gebruiken?
Het M-Flow-systeem is gisteren ingesteld bij vier toegangspoorten op snelweg nr. 9 (ringweg Bang Pa-in-Bang Pli).  De vier gateways zijn Thap Chang 1, Thap Chang 2, Thanyaburi 1 en Thanyaburi 2.

Het ministerie ontwikkelde het tolsysteem om lange wachtrijen bij toegangspoorten tegen te gaan.  Het postpaid systeem maakt gebruik van videocamera’s en kunstmatige intelligentie.

De speciale barrièrevrije rijstroken zorgen ervoor dat het verkeer met een snelheid van 2.000 tot 2.500 voertuigen per uur kan doorstromen, wat ongeveer vijf keer sneller is dan normale gateways.

Automobilisten kunnen zich registreren om maandelijks of na elk gebruik te worden gefactureerd.

 Betalingen kunnen worden gedaan op de M-Flow-website of -app of via de mobiel bankieren-apps van gebruikers door de QR-code te scannen op de facturen die naar hen zijn gemaild.  Ze kunnen ook via automatische incasso betalen via hun bankrekening of creditcard.

De snelweg autoriteit van Thailand is van plan om één platform te ontwikkelen voor het gebruik van M-Flow met andere snelwegen tussen provincies en Bangkok.

Automobilisten kunnen zich  aanmelden voor accounts om het M-Flow-systeem te gebruiken op mflowthai.com.

Olleke Bolleke In Bangkok 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!