Waarschuwingen voor zware regenval voor de 54 provincies van Thailand

PATTAYA:- Thailand maakt zich vandaag klaar voor hevige regenval, nu het Thais meteorologische bureau, het TMD, waarschuwingen heeft uitvaardigt voor 54 provincies, waaronder Bangkok, waar de kans op storm 60% bedraagt. De zuidelijke regio zal naar verwachting het zwaarst worden getroffen: 70% van dit gebied krijgt te maken met een flinke storm.

Het TMD voorspelde het weer voor de komende 24 uur, wat aangeeft dat koude luchtmassa’s de noordoostelijke regio’s en de Zuid-Chinese Zee zouden bedekken, waardoor zuidoostenwinden vocht uit deze gebieden naar het noorden van Thailand zouden brengen.

Hoewel het land overdag te maken krijgt met warm weer, vooral in de noordelijke regio’s, worden er daarom onweersbuien verwacht in de bovenste delen van Thailand, vergezeld van een stevige wind en zware regenval in sommige gebieden.

Inwoners van Centraal-Thailand, inclusief Bangkok en omliggende provincies, evenals de oostelijke regio, worden geadviseerd tijdens deze periode voorzichtig te zijn in deze onstuimige tijd met onweersbuien, harde wind en zware regenval.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!