Waarschuwing voor onstuimig weer, zware regens en sterke wind zorgen voor hoge golven in Thailand

PATTAYA:- Het Thaise meteorologisch in Bangkok heeft een onstuimige week aangekondigd, daar de zuidwestelijke wind van boven de Andaman Zee, Thailand en de Golf van Thailand zal toenemen. Bovendien blijft er lagedrukgebied boven de Martaban-baai in Myanmar hangen, wat de wind zal versterken.

Dit zal resulteren in meer regenval in Thailand, die in sommige gebieden veel regen zal vallen en in bepaalde regio’s zelfs zeer hevig zal zijn, vooral in de westelijke delen van de noordelijke en centrale regio’s en de westkust van de zuidelijke regio.

Bewoners in deze gebieden worden geadviseerd om op hun hoede te zijn voor zware tot zeer zware regenval en opgehoopte regen, die kunnen leiden tot plotselinge overstromingen en zandverschuivingen, vooral in hellingsgebieden nabij waterwegen en in laaggelegen gebieden.

Het TMD adviseert de inwoners om de aankondigingen van de meteorologische dienst nauwlettend te volgen.

Deze Informatie is voor u toegankelijk via de website van de Meteorologische Dienst op https://​www​.tmd​.go​.th of via de weersvoorspellinghotline op 1182, die 24 uur per dag beschikbaar is.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!